Reklamirajte se na portalu Lovačke-Priče

Web portal Lovacke-Price.com postoji od 2011 godine kao ideja da se na jednom mestu svim lovcima, kinolozima na jednom mestu pruže sve informacije o lovstvu, kinologiji i sl. Mesečno više od dvadeset hiljada posetilaca imamo na portal koji otvore više od šezdeset hiljada strana (izvor Google Analytics).

Zašto da se reklamirate na Lovačke-Priče

Ako poslujete u oblasti lovstva reklamiranje na web sajtu Lovacke-Price sigurno Vam može pomoći da predstavite svoje usluge, proizvode lovcima i ljubiteljima prirode i kinologije, jer su upravo to naši posetioci.

Možemo Vam ponuditi nekoliko opcija reklamiranja.

 

Baner oglašavanje

Nudimo vam mogućnost postavljanja banera (reklame u jednom delu sajta) na početnu ili unutrašnjim stranama našeg portala. Ovaj vid reklame garantuje da će se Vaša reklama svakog meseca pojaviti na preko sezdeset hiljada strana našeg portala. Za postavljanje banera pogledajte neke od slobodnih pozicija:

lovacke marketing

Pozicija 1 - Baner dimenzije 320x150 pixels 8.900 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 2 - Baner dimenzije 320x320 pixels 9.900 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 3 - Baner dimenzije 320x640 pixels 12.900 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

Pozicija 4 - Baner dimenzije 320x150 pixels 6.500 RSD mesečno (vidljiv na svim stranama).

(ukoliko imate drugačije zahteve za druge pozicije kontaktirajte nas).

 

Oglašavanje u sklopu adresara

Lovačke-Priče.com Vam pružaju priliku da potpuno besplatno upišete Vaše lovačko udruženje, kinološko udruženje ili prodavnicu lovačke opreme i da se na taj način predstavite na našem web portalu koji posećuju lovci kojima ove informacije mogu biti od značaja. 

Jedinstveni lovački adresar na internetu

više o upisu u adresar

Za detaljnije predstavljanje u okviru adresara pogledajte

više o upisu u adresar

 

Vaša reklama kao objava na portalu (plaćena objava pr tekst)

Ukoliko imate proizvod koji bi ste želeli specijalno da predstavite, imate specijalne akcije, želite da najavite neku Vašu manifestaciju koju organizujete i to želite da promovišete i da za kratko vreme čuju svi lovci ovo je odlična prilika za Vas.

Napisaćemo jedan tekst o Vašoj ponudi ili sl i na najbolji način predstaviti šta je to što nudite, organizujete ...

Ovu vest u kratkom roku će videti veliki broj naših posetioca a što je najbitnije ova vest se ne briše sa našeg portala već ostaje zauvek tako da će i google da je indeksira i da uvek upućuje na Vašu ponudu.

Cena ovog vida oglašavanja zavisi od dosta faktora, tako da je najbolje da nas kontaktirate za više informacija. Za sva dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati na kontakt stranu.

Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja