Kamera za praćenje divljači lovacka kamera HC-300M

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 8900 RSD
Kontakt
Ime:
Broj telefona:
Mesto:
Datum upisa 2017-12-01 19:07:19
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

VAŽNO prodajem iskljucivo kamere koje su proizvedene krajem 2023 god koje imaju noviji softver i koje imaju mnogo bolju nocnu fotografiju takodje ovaj deo kod sociva je isturen sto mu daje dodatnu zastitu od vlage.

Fotoklopka Kamera za lov, lovišta i snimanje i pracenje divljaci, kamera za zaštitu pčelinjaka vikendica i sl. model je HC-300M

OVA KAMERA IMA MOGUĆNOST SLANJA MMS PORUKE za razliku od modela koji nema oznaku M u nazivu.

Prodajem potpuno novu ne korišćenu kameru za nadzor lovista, kuće, pčelinjaka, voćnjaka, objekata (ako ste lovac idelano za snimanje lovišta, staza ukoliko recimo želite da kontrolišete kod Vam dolazi u voćnjak, pčelinjak ), ili obezbedite vikendicu i sl. za ovu kameru nije potrebna struja jer radi na baterije (sa 8 baterija moze da radi od 1 do 2 meseca u zavisnisti od vremenskih uslova, kvaliteta baterije frekvenciju aktivnosti i sl).

Detektuje pokret i salje slike (ne i video video ostaje sacuvan na memorijskoj kartici) na vas mobilni telefon i danju i nocu putem mms poruke ili direktno na Vašu email adrsesu (ali za email morate sami da podesite ja nemam podesavanje za slanje na email imam samo za mms poruke) koju ste uneli odmah nakon detekcije pokreta.

Kamera je vodootporna ima IP65 standard što znači da je u normalnim vremenskim uslovima zaštićena od manjih padavina i sl ali nije da se potopi u vodi i sl. (svakako treba obratii paznju kada se stavlja antene da se zastita dobro spusti kao i vratanca da se dobro zatvore i da guma dobro nalegne). Najbolje je da bude delimično zaštićena od jakih padavina (kiše, snega) kako voda ne bi prodrla u kameri. Na primer postavite kameru ispod krošnje drveća ili postavljanjem neku zaštitu iznad kamere i sl.

Takođe ima slot i za micro SD karticu tako da sve fotografije i video snimke belezi na memorijsku karticu Podržava do 32Gb karticu. Kamera radi na 8 AA baterije (koje ne dolaze u ovom kompletu).

Ako Vam je potrebna i micro SD memorijsku karticu od 32 GB i na njoj vam mogu ubaciti neophodne parametre da kamera posle ubacivanja VIP, MTS Telenor SIM kartice (koju mozete da kupite u bilo kojoj prodavnici) tako da imate sve podešeno odmah spremno za rad. Doplata za micro mem karticu od 32GB je 1500 dinara.

 
Kamera koristi IR tehnologiju infracrvenog blica koju ljudsko oko ne može da primeti jedino ukoliko gledate pravo u kameru po odredjenim uglom čak ni u potpunom mraku, tako da i po nocu mozete da budete u toku sta se desava.

Predposlednjoj fotografiji možete videti fotografiju koju je napravila ova kamera po danu i u toku noci.

Tehnički podaci:
Radi na Sim karticu
Slanje MMS-a
Infra-RED BLUE: 940NM LED tehnologija blica (nevidljivi blic ir ili jako slabo vidljiv pod odredjenim uglom)
Ugrađen 2 inčni LCD ekran u boji za direktan pregled fotografija i video zapisa
Password zaštita
Domet slikanja i snimanja- 20m (po noci racunajte do 15m upotrebljiva fotografija)
Rezolucija slika - 20MP megapixela (podešavajuća)
Rezolucija video zapisa - 1080P(25fps), 720P(25fps), VGA(30fps) (podešavajuća)
Napajanje 8x AA baterija
Radna temperatura -15° C / +50° C
Beleži vreme, datum, lokaciju, temperaturu
Eksterna antena za bolji prijem signala

dobijate:
  Digitalna kamera
  Antena
  USB kabl, cd sa programom za podesavanje
  Kais za postavljanje kamere na drvetu recimo
  daljinski upravljac za podesavanje i sl.
 
+ doplata od 1500 dinara ako želite i 32 Gb micro SD kartica sa svim potrebnim parametrima za rad na VIP mrezi ili MTS mrezu

Imam u ponudi i kameru koja ne može da šalje mms poruke tj nema tu opciju i ona je jeftinija košta 6400 dinara

VAŽNO garancija na kamere NE POSTOJI pre slanja svaku kameru licno testiram i proverim da li radi ali nikakvu garanciju ne mogu Vam dati.

slike su upravo od kamere koja se prodaje licno sam napravio osim prve ne crvenoj pozadini ona je sa interneta

Šaljem postexpresom

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 1
Pregledan: 79044
Ističe: 2025-05-26 18:07:00