Uručeni ugovori za podsticaj lovstva u Vojvodini

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručili su danas 200 ugovora korisnicima, koji su ostvarili pravo na sredstava iz Budžetskog fonda za razvoj lovstva AP Vojvodine u 2022. godini.

Ukupna vrednost  investicije je nešto više od 41 milion dinara, od čega je 35,2 miliona dinara obezbedio resorni sekretarijat, dok su sami korisnici investirali 5,8 miliona dinara.

Predstavnicima lovačkih društava obratio se pomoćnik resornog sekretara Milan Dozet, koji je podsetio na to da je resorni sekreratrijat u 2022. godini za realizaciju godišnjeg programa korišćenja sredstava iz Budžetskog fonda za razvoj lovstva AP Vojvodine opredelio 77 miliona dinara.

 „Za sredstva namenjena za finsniranje nabavke opreme za lovišta konkurisalo  je ukupno 76 lovačkih udruženja, jedno javno preduzeće i jedno privredno društvo. U narednim mesecima biće raspisani konkursi za finansiranje izgradnje rekonstrukcije i sanacije lovno-tehničkih objakata i nabavke žive divljači u vrednosti od 40 miliona dinara“, najavio je Dozet i čestitao korisnicima na dobijenim sredstvima.   

Tekst i fotografija preuzeti:013info

Više iz ove kategorije « LU "Krilaš"

Ostavi komentar

Molimo Vas proverite da li ste uneli svuda gde stoji (*) ova polja su obavezna.\nOsnovni HTML kod je dozvoljen.

Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja