NOVO JAKA Definitivno Najbolja Lampa za Lov Zelena 507nm New PRO-X76 je definitivno najača i najmoćnija moguća Zelena Lampa od svih drugih frekventnih zelenih

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 6,000 RSD
Kontakt
Ime: Denis
Broj telefona: 0638350844
Mesto: Kovačica
Datum upisa 2021-04-30 18:50:20
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

NOVO JAKA Definitivno Najbolja Lampa za Lov Zelena 507nm New


     
PRO-X76 je definitivno najača i najmoćnija moguća Zelena Lampa od svih drugih frekventnih zelenih. Ovaj (Reflektor-Far) je Profesionalna Lampa napravljena na frekvenciji od 507nm sto je najmanja primetna Lampa za životinje. Prikačite je na pušku i možete koristiti na svaku dnevnu optiku, a možete koristiti čak i bez optike.

      - PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa. To je najnevidlivija Lampa za Lov koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm.   Ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. To je njena ogromna prednost za razliku od svih drugih običnih ili skupljih lampi.

      - Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a uglavnom jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte je ne primećuju i ništa ne reaguju na ovu posebnu svetlost.


      - Za 51 meseci prodato preko 1670 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu i slobodno možemo reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđeni smo da ćete biti takodje i vi. To su veoma dobre i veoma kvalitetne X76 Lampe.

         PRO-X76 (507nm) ima specijalan veoma snažan-poseban emiter sa frekvencijom 507nm koji sigurno nećete ga naći nigde u prodaji. Fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova Lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C  Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

    - Ova nevidljiva profesionalna X76-507nm-Lampa  sa neverovatnih preko 300000lux-a čine je  na prvom mestu najboljih Lovačkih Lampi ikada pravljenih.  
     - Mi samo vas MOLIMO, nemojte više koristiti BELE Lampe za Lov ili one sa raznim filterima u boji (obojena stakla. . . itd), jer samo ćete preplašiti životinje.   Takve životinje će biti uvek preplašene na svaku svetlost kada vide. . .

     - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, snažnu punjivu bateriju, automatski punjač, adapter za punjač, nosač za cev, imbus, uputstvo, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garanciju od 30 dana.

         Ceo komplet samo 6000din.  


         Srećan lov i  „ DOBAR POGLED “

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 492
Pregledan: 166
Ističe: 2021-06-29 18:50:20
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja