Najsnažnija Zelena Lampa Nevidljivi Far za Lov 507nm PRO X76

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 6000 RSD
Kontakt
Ime: Denis
Broj telefona: 0638350844
Mesto: Kovačica
Datum upisa 2019-08-07 09:55:04
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

Najsnažnija Zelena Lampa Nevidljivi Far za Lov 507nm PRO X76

   
PRO-X76 je definitivno najača moguća Zelena Lampa od svih drugih zelenih, napravljena  na frekvenciji od 507nm sto je manje primetna za životinje. Uz dosta muke i mnogo testiranja uspeli smo da napravimo daleko najbolju Profesionalnu Lampu za Lov. Ovaj Far (reflektor) prikačite na pušku i možete koristiti na apsolutno svaku dnevnu optiku, a možete koristiti čak i bez optike.

      - PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa  koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm što znači da ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno-zelene boje) potpunu istu kao odsijaj sunca kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje najmanje su uplašene jer svaki dan vide tu svetlost.

    - Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a neke životinje jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte ni ne primećuju.
   - Nikad nemojte koristiti BELE lampe ili one sa raznim filterima u bojama jer samo ćete preplašiti životinje, a kasnije biće uvek uplašene na svaku svetlost.

    - Preko 500 komada prodatih mojih Lampi-X76 za dve godine u Srbiji i našem regionu i slobodno mogu reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđen sam da ćete biti takođe i vi bilo koju optiku imali.

       PRO-X76 ima specijalan veoma snažan-poseban emiter koji ne možete ga naći u prodaji. Fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po vodi, kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -25C.  Na neki način mogu reći ova Lampa je neuništiva sa najboljim kvalitetom. Saobraćajni znak pored puta osvetljava ga na daljini od preko 1000 metara a životinje u mračnim šumama osvetljava ih na 200-300 metara što je neverovatno koliko je ova profesionalna X76 lampa fantastično snažna, moćna i nevidljiva!

  -  Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač, samsung punjivu snažnu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, aluminjumski univerzalni nosač za pikantini šinu i cev, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom i na sve to garancija od 30 dana.

   Ceo komplet samo 6000din.

     - P. S. -
Upravo je prodat 500-ti komplet. To je komplet Infracrvenog pojačivača IC-X76 (940nm) gde je naručio Vladimir Petković (Beograd). Ceo komplet dobiće potpuno besplatno bez ikakvih troškova kao i poklon noviji (Taktički Prekidač X76), jedini Prekidač kojim se može podesiti snaga.
     HVALA MU i u zdravlju da to koristi!

     Srećan lov i „ DOBAR POGLED “

       
Moj SAJT:    iluminator.weebly.com

 Pogledajte i ostale moje ponude!

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 366
Pregledan: 411
Ističe: 2019-09-06 09:55:04
Adresar Lovačkih udruženja Adresar prodavnica lovačke opreme Adresar kinoloških udruženja