Najnoviji model HC900M lovacka kamera

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 9500 RSD
Kontakt
Ime: dragan
Broj telefona: 0641338182
Mesto: vitosevac
Datum upisa 2024-01-03 11:19:23
Kreirao
Gost

Opis šta se oglašava

Prodajem najnoviji model od sunteka sa oznakom HC 900 M ovo je 2g kamera koja moraze da Vam salje mms poruke ili da je podesite da Vam saljem email kada naprarvi fotografiju.

Radi u principu kao i drugi suntek modeli stim sto je malo unapredjeniji model po pitanju kvaliteta fotografije tokom noci.

Inace kamera radi po istim principima kao i recimo kamera HC300M (ima i nju na prodaju i ona je jeftinija varjanta) znaci isto ima mogucnost slanja mms poruke kada je neko ispred nje ili da Vam posalje na email poruku (ali samo napomena ja nemam podesavanja da Vam radi preko emaila imam samo da Vam radi preko MMS poruke)

Znaci da bi Vam ova kamera radila potrebno je da joj stavite 8 kom AA baterije od 1.5v i jednu micro sd mem karticu kako bi Vam belezila fotografije i video snimke na toj mem kartici.

Ako zelite da Vam saljem i mms poruku kada je neko ispred kamere onda je potrebno da kupite i jednu SIM karticu (MTS, VIP (A1) najbolje tamo gde bi ste je koristili da proverite koju mrezu imate)

Uz kameru dobija i jedan kais za montiranje na drvetu ili stubu, cd sa programom za podesavanje i pincetlu za ubacivanje memorijske kartice i sim kartice. Kamera je vodootporna ima IP65 standard što znači da je u normalnim vremenskim uslovima zaštićena od manjih padavina i sl ali nije da se potopi u vodi i sl. Najbolje je da bude delimično zaštićena od jakih padavina (kiše, snega) kako voda ne bi prodrla u kameri. Naprimer postavite kameru ispod krošnje drveća ili postavljanjem neku zaštitu iznad kamere i sl.

Ako zelite da Vam podesim da Vam salje na mms poruku onda bih morao da kupim i micro sd karticu i da Vam ta podesavanja stavim na toj mem kartici (32gb memorijska kartica doplata je 1500 din za tu mem karticu)

Imam i druge modele lovackih kamera imam i model najnapredniji koji ima mogucnost da radi preko applikacije sa oznakom hc900pro i njegova cena je 15900 dinara, taj model kamere moze da Vam pruzi preko aplikacije cak i uzivo pristup kameri ida gledate u bilo kom trenutku sta se desava ispred nje kao i sigurnosne kamere. Imam i HC300M model koji takodje salje mms poruke njegova cena je 8800 din

VAŽNO garancija na kamere NE POSTOJI pre slanja svaku kameru licno testiram i proverim da li radi ali nikakvu garanciju ne mogu Vam dati.

Kamera je potpuno nova ne koriscena

saljem post expresom

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 3832
Pregledan: 1139
Ističe: 2024-12-27 11:19:00